“The body benefits from movement, the mind benefits from stillness” Sakyong Mipham

Lesrooster  totaal 12 lessen per week

Maandagochtend           10:00 tot 11:10                 Dru Yoga 

Maandagavond               19:00 tot 20:10                 Vinyasa Flow

Maandagavond               20:30 tot 21:40                 Yin Yoga

Dinsdagochtend             10:00 tot 11:10                  Dru Yoga                    

Dinsdagavond                 19:00 tot 20:10                  Dru Yoga  

Dinsdagavond                 20:30 tot 21:40                  Dru Yoga  

Woensdagochtend         10:00 tot 11:10                  Stoel Yoga            

Woensdagavond             19:00 tot 20:10                  Yin Yoga  

Woensdag- of
donderdagavond               20:30 tot 21:40                  Hatha Yoga 

Donderdagavond            19:30 tot 20:40                  Dru Yoga  

Vrijdagochtend                  9:30 tot 10:40                  Dru Yoga 

Vrijdagmiddag                 14:00 tot 14:45                  Doelgroep 

Dit bovenstaande lesrooster wordt deze zomer uitgebreid met Hatha Yoga door Margreet Lammers. Vandaar dat het cursief gedrukt staat. Zodat er dan een 5e yoga vorm bij komt, naast Dru Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga en Stoel Yoga. Als je meerdere yogavormen wilt proberen kun je naast 3 proeflessen bij 1 docent ook kiezen voor 3 proeflessen voor € 21,00. Dit wel graag bij opgave vermelden! 

Waarbij er vanaf 2024 les is op 4 ochtenden, 1 middag en 4 avonden. Totaal 11 lessen waarvan 8 lessen Dru Yoga, (incl. stoel en korte les). Deze worden alle 8 gegeven door Marion. Daarnaast 2 lesuren Yin yoga,1 lesuur Vinyasa gentle flow en in de planning 1 Hatha yoga les. Die lessen worden gegeven door andere docenten, die als zelfstandige docent in de ruimte werken. Het is de intentie het aantal lesuren rustig aan uit te breiden en qua yogavormen meer te verdelen, dat kost echter even tijd. De websites van Amanda, Merel & Margreet vind je onder het menu bij activiteiten. Ik raad je aan om daarvoor op de betreffende websites te kijken voor meer info. Ook is de ruimte te huur voor activiteiten die in lijn zijn met yoga/bewustzijn. 

Ook verzorg ik individuele coaching d.m.v. yoga. Maar dit kan bv. ook een privé les zijn of een astrologie legging. Wil je hier meer over weten, kijk dan via het menu op de pagina Therapie/Coaching van de website. 

Dru Yoga  
Je bent altijd van harte welkom als je een keer mee wilt doen met Dru Yoga, een  zachte vloeiende vorm van yoga/meditatie. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf in 2002 op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en is tevens gericht op meer verbinding met je hart en de wijsheid die daar leeft. Veel series richten zich daarnaast op een gezonde wervelkolom en een goede houding. (core stability) De lessen eindigen met tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt. Meer info over Dru Yoga vind je op de betreffende pagina van het menu.

De thuisbasis van Yoga Ugchelen is aan de Bogaardslaan 14B, een heerlijke zonnige  lesruimte met airco op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Achter en naast het gebouw is ruime parkeergelegenheid. Voor het gebouw is een bushalte. Tevens is er een lift in het gebouw. Mocht je lessen willen volgen, maar je kunt niet op de aangegeven tijden, neem dan even contact op, er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Ernaast is er ook ruimte voor gastlessen, combi lessen en workshops. Onder actueel vind je al het nieuws en tevens de agenda hiervan. 

Tarieven en afspraken rondom deelname en inhaalmogelijkheden
Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, dit graag bijtijds doorgeven. Daarbij kun je gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan plannen we die samen in. Nieuw is dat je eens per maand ook bij een van de andere docenten een les in kunt halen als je eens een les mist. De kosten voor de yogalessen zijn vanaf 2023  € 43,00 per maand. (incl. btw) Dit tarief is het jaarbedrag gebaseerd op 45 lessen per jaar gedeeld door 12 maanden. Een les duurt 70 minuten. Het lestarief voor een losse les is € 12,50. Voor de korte doelgroep lessen is het maandtarief € 33,00. (45 min.)
Sinds kort is er ook een combi abonnement. lees daarvoor even door…..

De lessen gaan het hele jaar door, er is geen zomerstop, zodat in de vakantie maanden juli en augustus er ook gewoon les is, veel vakantiegangers gaan  ervoor of erna. Er is geen les op feestdagen, de kerstvakantie en vakanties van de docente(s). Met deze 7 weken uitval is met de berekening van het maand tarief rekening gehouden. Doordat er meerdere docenten zijn hebben we wel met elkaar afgesproken om elkaar bij uitval en/of vakanties zoveel mogelijk te vervangen. Sinds kort is er ook een combi abonnement van 2 yogavormen per week. Het tarief hiervoor is € 69,00 per maand. Je betaalt dan aan beide docenten de helft. Mocht je graag op yoga willen, maar red je dit niet qua tarief, neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Tevens worden er naast de wekelijkse lessen ook meerdere andere activiteiten aangeboden. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de contactpagina. Op de overige pagina’s van het menu vind je meer info over Dru Yoga en overige activiteiten, maar ook van cursussen & workshops die eenmalig plaatsvinden. Onder activiteiten vind je de websites van andere docenten die in de ruimte werken of met wie ik weleens samen werk.

Wat neem je zelf mee?

  • Een groot badlaken voor op de yoga mat, of neem je eigen yoga mat mee. 
  • Makkelijke kleding en een fleecedeken om je behaaglijk toe te dekken voor de ontspanning. 
  • Een flesje water, zodat je tussendoor wat kunt drinken.
  • Eventueel (antislip)sokken (op blote voeten mag natuurlijk ook)

Alle materialen, zoals matten, kussens e.d. zijn aanwezig en kun je in de les gebruiken. Wel raad ik je aan op den duur eigen spullen te kopen, zodat je ook yoga thuis kunt beoefenen. 

yogalessen-cusrsus-ugchelen