“Love is the bridge between you and everything” RUMI

Contact voor proefles/verhuur 

Fijn dat je contact met mij opneemt. Als dit voor een proefles is, dan kun je kiezen voor 1 gratis proefles of 3 proeflessen voor 
€ 21,00 voor een wat ruimere kennismaking. Dit mogen 3 lessen Dru yoga zijn, maar ook 3 verschillende yogavormen. 
Bij opgave voor een proefles, graag aangeven welk lesuur je voorkeur heeft. Ook kun je jezelf hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief, deze verschijnt gemiddeld eens per 2 maanden. 
Neem je contact ook voor huur, geef dan aan waarvoor en wat je voorkeur is qua dag en tijd. Er is altijd meer mogelijk dan je in 1e instantie denkt. Mede omdat dit een tijd van verandering is.

Kijk rustig door het menu, dan vind je naast de lessen ook andere activiteiten die aangeboden worden. Kijk daarbij ook eens  onder de kop Actueel van het menu. Hier vind je het actuele nieuws met toelichting en eventuele verwijzingen naar andere websites ter inspiratie. Ik hoop je binnenkort of ergens in de toekomst te ontmoeten.

Graag het contactformulier helemaal invullen en dan de som maken. Mocht het via het contactformulier niet lukken, dan mag je mij ook een whatsapp bericht sturen via 06 51692283. 
Als je geen antwoord lijkt te krijgen, kijk dan ook even bij de spam, daar komen info adressen soms terecht. 

Contactformulier

9 + 9 =

Contactgegevens

Marion Gerritsen
Yoga Ugchelen

E: info@yoga-ugchelen.nl
T: 06-51692283
Kvk: 08180878
www.druyoga.nl
www.druyoga.com