“Love is the bridge between you and everything” RUMI

Contact voor proefles/vragen 

Fijn dat je contact met mij opneemt. Als dit voor een proefles is, dan kun je kiezen voor 1 gratis proefles of 3 proeflessen voor 
€ 21,00 voor een wat ruimere kennismaking. Dru yoga is vrij gevarieerd, dus kan dat fijner zijn om een indruk te krijgen.
Bij opgave voor een proefles, graag aangeven welk lesuur je voorkeur heeft. Waarbij je ook kunt aangeven als je een tijd mist op het lesrooster. Ook kun je jezelf hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief, deze verschijnt gemiddeld eens per maand. 

Kijk rustig door het menu, naast de reguliere lessen zie je ook ander aanbod van mij en mooie activiteiten door anderen. Voor de agenda en overig nieuws kun je kijken onder de kop Actueel van het menu. Hier vind je al het actuele nieuws met toelichting en eventuele verwijzingen naar andere websites ter inspiratie. Ik hoop je ergens in de toekomst te ontmoeten.

Graag het contactformulier helemaal invullen en dan de som maken. Mocht het via het contactformulier niet lukken, dan mag je mij ook een whatsapp bericht sturen via 06 51692283. 
Als je geen antwoord lijkt te krijgen, kijk dan ook even bij de spam, daar komen info adressen soms terecht. 

Contactformulier

5 + 4 =

Contactgegevens

Marion Gerritsen
Yoga Ugchelen

E: info@yoga-ugchelen.nl
T: 06-51692283
Kvk: 08180878
www.druyoga.nl
www.druyoga.com