Contactformulier

Fijn dat je contact met mij opneemt. Op onderstaand formulier kun je aangeven waarom je contact zoekt. Voel je ook vrij om vragen te stellen als iets je niet duidelijk is. Ook een verzoek voor een lestijd die je mist is welkom. Als je je opgeeft voor een proefles, waar je van harte welkom bent, kun je daar ook aangeven voor welk lesuur dit is. Ook kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief, deze verschijnt gemiddeld eens per maand. In principe krijg je altijd antwoord binnen een week.
Ook wil ik kort even iets vermelden over de AVG wetgeving. De website is hier op aangepast, daarnaast is mijn manier van omgaan met persoonlijke gegevens in lijn met deze wet.

Voor lestijden, inhoud van lessen, workshops en cursussen verwijs ik naar de overige pagina’s van de website.

Voor de agenda en overig nieuws kun je kijken onder de kop Actueel van het menu. Hier vind je al het actuele nieuws met toelichting en eventuele verwijzingen naar andere websites ter inspiratie. Ik hoop je ergens in de toekomst te ontmoeten.

Graag het contactformulier helemaal invullen en dan de som maken. Mocht het via het contactformulier niet lukken, stuur dan een mail naar info@yoga-ugchelen.nl

Contactformulier

5 + 10 =

Contactgegevens

Marion Gerritsen
Yoga on the Go

E: info@yoga-ugchelen.nl
T: 06-51692283
Kvk: 08180878
www.druyoga.nl
www.druyoga.com