“Either write something worth reading or do something worth writing”. Benjamin Franklin

Agenda


Algemeen: Voor alle lessen en andere activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar mat7@online.nl of bel of Whatsapp naar 06-51692283.
Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken, deze kan je vinden via deze link op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief.
Daarnaast mag je dit formulier ook gebruiken voor vragen of
als je belangstelling hebt om de ruimte te huren. Dit is mogelijk buiten de bestaande lestijden, voor activiteiten die in lijn zijn met yoga, meditatie en mindfulness. Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die naast de yogalessen voor de komende maanden gepland zijn. Dit zijn activiteiten die voor een langere periode gepland zijn, maar ook eenmalige.

 

    Actueel Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 7 augustus 2022. De komende twee weken is het zomer lesrooster nog van kracht. Erna komt het reguliere lesrooster al dan niet aangepast weer terug.  Dit incl.  de Yin yoga les die in juni gestart is. Je kunt hier aan mee doen met een zomer strippenkaart. Al over 3 weken is er gelukkig op 27 augustus weer een dag met een combi van klankschalen, wandelen & yoga. Deze keer in Hoenderloo bij Esther & Hans van Himalayan Heart.  En op zaterdag 24 september organiseren  Sarah en Femke een 2e dag familie opstellingen. De eerste keer was mooi, bijzonder en helend. Nieuw is een Chakra reis, in een gevarieerde cursus van 10 zondag ochtenden, reis je op een mooie manier door de chakra’s. Deze cursus geeft Christa en start op 16 oktober. 

 

 

 

Yoga on the Go

Wekelijkse lessen en overige activiteiten

Reguliere wekelijkse lessen
Er zijn wekelijks 9 lesuren, waarvan 1 lesuur stoel yoga. In al deze lesuren is het maximaal aantal mensen 9 personen. Ook staan er  nieuwe lesuren in de planning. Omdat het lesrooster meerdere keren gewijzigd is in de afgelopen 2 jaar zijn er ook alternatieve lestijden geweest die zeker ook als extra optie voor de toekomst blijven. In de meeste groepen is er plek om in te stromen. Een overzicht van alle actuele lestijden kun je vinden bij ’t menu, “Lessen in Ugchelen“.

Op afspraak: Yoga Coaching
Coaching in de vorm van een privé les waarbij yoga in alle facetten wordt ingezet. Zoals yogahoudingen, ademwerk, meditatie, chakra’s, maar ook yoga filosofie. Waarbij je welkom bent met fysieke klachten, maar ook voor meer focus op je houding, je ademhaling, slaapproblemen of andere klachten waar je mee rondloopt. Op deze manier met yoga werken geeft mooie resultaten en inzichten, waarbij ook het herstellen van je energie niveau een belangrijke factor is. Ik bied een luisterend oor en aandacht voor wat er speelt in jouw leven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het volgen van een les rondom specifieke klachten, zoals bv. overgangsklachten, rugklachten of bv. met aandacht voor de adem. Dit zullen kleine groepjes zijn van rond de 3 tot 5 personen. Heb je hier belangstelling voor dan kun je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Hieronder een foto uit Wales, een prachtige inspirerende omgeving waar ik de opleiding yoga therapie heb gevolgd.

 

Op afspraak: horoscoop uitleggen met de astrologische kaarten van Karni Zor van “a new astrology”

Je horoscoop uitgelegd met een cirkel van kaarten, met als basis je horoscooptekening. Een mooie ervaring waarbij je horoscoop meer tot leven komt. Nodig zijn jouw geboortedatum, tijd en plaats.
De werkwijze hierbij is als volgt, je geeft aan mij je geboortedatum, plaats en tijd door. Dan draai ik je horoscoop uit en leg deze in kaarten neer in de yogaruimte. Waardoor de horoscoop ook meer zichtbaar wordt in afbeeldingen. Daarbij zijn de astrologische huizen in het midden, de planeten in een cirkel daar om heen, dan de sterrenbeelden en als laatste de kosmische invloeden. Je kunt dit dan rustig op je laten inwerken en daarna geef ik uitleg. Die vaak veel herkenning geeft bij degene waar het voor is. Kosten zijn € 40,00. Daarnaast is ook de mogelijkheid om een legging te doen voor een levensgebied of vraag die je hebt met een specifiek aantal kaarten.

Meditatie Cursus
Bij voldoende belangstelling bied ik op op zondagmorgen ruimte om samen te mediteren. Spreekt dit je aan laat dit dan weten. Tevens kun je een basis meditatiecursus volgen. Dit is een cursus van 6 weken, waarin je verschillende manieren van meditatie aangereikt krijgt. Waarbij er meestal wel een tussen zit die goed bij jou past. En waarbij tevens gekeken wordt naar weerstand die je daarbij tegen komt en hoe je daar mee om kunt gaan. Omdat mediteren zo de moeite waard is. Een welkome nieuwe gewoonte, als goed begin van een nieuwe dag. Je kunt hiervoor op de lijst van belangstellenden.
Tevens is er een mooi initiatief van Dru Yoga zelf: DAGELIJKS DRU: een facebook groep waar een groep docenten elke dag om 8:00 uur een live meditatie verzorgd. Ik maak ook deel uit van die groep. Je kunt daarbij live mee doen of er voor kiezen om de meditatie later te volgen. Het is een besloten groep, dus heb je belangstelling, geef dit even aan, dan nodig ik je van harte uit om eens mee te doen.

Yoga bij bedrijven bv. Stoelyoga 
Met alle plezier kom ik naar bedrijven toe voor een workshop met een thema, team building of een yoga, stoelyoga of meditatie les.
Deze activiteiten kunnen binnen of buiten zijn, op bedrijfslocatie of in de yogastudio. Er is veel mogelijk, yoga maakt je flexibel. 

 

Data Samenwerking & extra activiteiten

Yin Yoga, Klankschalen, Familie opstellingen
   

Klankschalen, Yoga & Wandelen in zomertijd 2022
In samenwerking met Esther van Santen van Himalayan Heart. Wij verzorgen samen een mooie inspirerende dag met Yoga, Wandelen en Klankschalen. Deze dagen vinden afwisselend plaats in Hoenderloo en Ugchelen, in Hoenderloo in de Yurt, met de mooie bossen eromheen. In Ugchelen in de Yogastudio en Het Leesten. Gedurende deze dagen is ruimte en tijd voor gesprek, koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch. We werken met een actueel thema. Deze dagen brengen naast rust en ruimte je dichter bij je kern en de stilte in jezelf.  De eerstvolgende datum hiervoor is zaterdag 27 augustus. Daarnaast is er ook de  mogelijkheid om een combi van yoga en klankschalen als individu of gezin af te spreken. Dit kan op een ochtend, middag of avond, verdere invulling in overleg.

Familie opstellingen op zaterdagmiddag
Op zaterdag 24 september zijn de tweede 3 oefensessies gepland die Femke en Sarah begeleiden. Deze opstellingen hebben vaak een helende werking op familie patronen die vaak onbewust doorgegeven zijn. Het mooie ervan is dat als je dit in jezelf heelt dat dit doorwerkt op de hele familie lijn. De intentie is om deze middagen de komende maanden regelmatig aan te bieden. Dus geef je gerust ook op als je 24 september niet kunt. Daarbij kun je ook een vraag inbrengen ten aanzien van een verlangen of een familieopstelling dan kun je een mail sturen naar sarahborgonjen@gmail.com
We werken in een fijne ruimte, in een veilige setting met ervaren representanten en gaan zeer vertrouwelijk om met jouw vraag en al hetgeen wat zich ontvouwt in de opstelling. Hopelijk tot ziens!

Yin Yoga lessen op woensdagavond 19:00 uur door Amanda  
Spontaan gestart in ontmoeting. Na de proeflessen in juni gaat Yin yoga de komende maanden door. Yin yoga is een vorm van yoga die zich richt op het bindweefsel van het lichaam. De houdingen worden op een passieve, meditatieve en toch intensieve manier beoefend, omdat ze een paar minuten worden aangehouden. Hiermee wordt het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd en zo geeft Yin yoga meer ruimte in het lichaam. Wil je mee doen dan ben je welkom voor een proefles. Meer informatie over Amanda en Yin Yoga kun je vinden via de link naar de website kun je vinden onderaan deze pagina. 

Reis door je chakra’s zondagochtend 9:30 uur door Christa 
In 10 bijeenkomsten neem ik je mee op reis langs alle chakra’s. Een reis waarin je weer in contact komt met jezelf en waarin we op een zachte manier blokkades gaan verminderen of opheffen. Als dit gebeurt gaat jouw levens energie weer vrijelijk stromen en wordt jij, je meer bewust van jouw innerlijke kracht en schoonheid. Je herkent makkelijker de mooie vrouw die je al bent. We gaan dit doen door middel van meditatie, dans, verschillende vormen van expressie, in de veilige bedding van vrouwen onder elkaar Ook delen we met elkaar wat we op onze reis tegenkomen en zullen we elkaar hierin steunen en spiegelen. Wil je meedoen of meer informatie? Stuur dan een mail naar welkom@praktijk-chayah.nl 
Of kijk op de website via de link onder aan de pagina. 

Opleiding tot Energetisch Transformatie Therapeut
(5 weekenden) Start in het najaar van 2022 
Als Energetisch Transformatie Therapeut help je mensen te voelen wat hun lichaam te vertellen heeft. Dat doe je door op zielsniveau contact te maken met het lichaam van je cliënt. Je helpt hem of haar om contact te maken met de oorzaak van de pijn, spanning of emotie. Die kan liggen in het familiesysteem, in ervaringen in de vroege jeugd of in vorige levens. In deze 10-daagse opleiding staat het systemisch werken via het lichaam centraal. Het is een hands-on opleiding, waarin we o.a. gaan werken met je innerlijk kind, je ouders, je gezin van herkomst, je vrouwen en/of mannenlijn en de chakra’s. Aan het eind van de opleiding weet je hoe je iemand kan helpen zijn of haar innerlijk kind te helen, hoe je energetische koorden kan verwijderen en hoe je ervaringen uit vorige levens, die nu nog belemmerend werken, kan transformeren. Een mooie aanvulling op en goed te combineren met andere vormen van lichaamswerk en coaching. Zie voor meer info de link onder aan de pagina. 

Websites gelinkt aan het bovenstaande 
Hieronder vind je de link naar de websites van de hierboven genoemde activiteiten. de moeite waard om te bezoeken!

Esther van Santen Xandra Snoeker Dru Yoga Nederland Amanda Beelen Christa Bruining