“Patience is not the ability to wait, but tot keep a good attitude while waiting” Boeddha

Actueel & Agenda

Algemeen: Voor alle lessen en andere activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@yoga-ugchelen.nl of bel of Whatsapp naar 06-51692283. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken, dit formulier kun je vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. Het contact formulier kun je daarnaast gebruiken voor het stellen van vragen, een voorstel van jouw kant of als je belangstelling hebt om de ruimte te huren. Dit is mogelijk buiten de bestaande lestijden, voor activiteiten die in lijn zijn met yoga.  Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die naast de yogalessen voor de komende maanden gepland zijn. Dit zijn activiteiten die voor een langere periode gepland zijn, maar ook eenmalige.

Actueel Nieuws; hierbij het nieuws bijgewerkt begin februari 2023 

Mensen zeggen vaak dat de tijd vliegt, wat terwijl ik dit schrijf ook wel waar blijkt te zijn. Vorige keer schreef ik over de start van de 1e cursus rondom long covid, inmiddels start er binnenkort een 2e groep.   

Nieuwe Long Covid Groep, start op vrijdag 24 februari 
De 1e serie was op woensdagmiddag, degene die nu start is op vrijdagmiddag. De startdatum is vrijdag 24 februari, de eind datum is 14 april. Terug kijkend op de 1e cursus kan ik zeggen dat het van beide kanten leerzaam was. Met als belangrijke onderdelen, vertraging, omgaan met energie, meer bewustzijn van grenzen en uitwisseling met elkaar. Waardoor er ook inzichten zijn gekomen. Het is een serie van 7 lessen in een kleine groep van rond de 5 mensen, kosten € 77,00. 

Familie opstellingen op afspraak 
Familie opstellingen, een nieuwe datum wordt in overleg met Sarah gepland, je kunt je opgeven als je mee wilt doen met een van de volgende opstellingen. Waarbij dit proces als zo passend bij deze tijd voelt. Een tijd waarin we mogen helen, zodat een ieder steeds meer zichzelf mag zijn door patronen uit het verleden los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor groei. 

Yoga, wandelen en klankschalen op 15 april 2023
De uitnodiging voor de dag met yoga, wandelen en klankschalen op zaterdag 15 april is klaar. We starten deze keer in Ugchelen bij het Bospaviljoen van het Leesten als samenkomst plek, waar we samen wat drinken. Vanaf daar gaan we op pad voor een wandeling met yoga. Na de wandeling vertrekken we naar de yogastudio aan de Bogaardslaan 14B in Ugchelen. Daar kun je even bijkomen van de wandeling met een kopje thee/koffie met een taartje. Erna is het tijd om heerlijk te gaan liggen voor een soundhealing door Esther & Hans. Deze dag start om half 2 en zal rond een uur of 6 in de middag afgelopen zijn. De kosten voor deze hartverwarmende middag met samen zijn in de natuur, met de afwisseling beweging en rust, binnen en buiten, klank en stilte zijn € 65,00. Begeleiding van de dag, Hans, Esther & Marion. 

Tevens hoop ik dat er nog meer mooie plannen & initiatieven tot groei & bloei mogen komen dit jaar.