“Patience is not the ability to wait, but tot keep a good attitude while waiting” Boeddha

Actueel en agenda

Algemeen: Voor alle lessen en andere activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@yoga-ugchelen.nl of bel of Whatsapp naar 06-51692283. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken, dit formulier kun je vinden via deze link op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. Het contact formulier kun je daarnaast gebruiken voor het stellen van vragen, een voorstel van jouw kant of als je belangstelling hebt om de ruimte te huren. Dit is mogelijk buiten de bestaande lestijden, voor activiteiten die in lijn zijn met yoga.  Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die naast de yogalessen voor de komende maanden gepland zijn. Dit zijn activiteiten die voor een langere periode gepland zijn, maar ook eenmalige.

Actueel Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 20 september 2022. 

Deze week kreeg ik bericht dat de herfst editie van de yogakrant uit is en onderweg, opnieuw met een mooi thema. Deze ligt dus binnenkort weer klaar om na de les mee te nemen!

De serie lessen rondom longcovid met een therapeutische inslag komen binnenkort ook in de Stedendriehoek te staan. Hopelijk kunnen deze lessen bijdragen aan een stukje herstel van conditie en acceptatie. De lessen zullen afgestemd zijn op de deelnemers. 

Agenda 

Op zaterdag 24 september organiseren Sarah en Femke een 2e middag familie opstellingen. De eerste keer was mooi, bijzonder en helend. Er volgen nog nieuwe data hiervoor, neem contact op als je belangstelling en/of vragen hebt. 

Nieuw in de ruimte is Ursula Bouwmeester die op donderdagochtend 6 oktober om 10 uur een proefles Tai Chi Tao geeft. Van harte welkom om deze les bij te wonen. Je kunt je bij Ursula zelf opgeven via haar website. 

Of volg een innerlijke Chakra reis, in een gevarieerde cursus van 10 zondagochtenden, reis je op een mooie manier door de chakra’s. Deze cursus geeft Christa Bruining, de cursus start op zondag 16 oktober.

Van alle bovengenoemde activiteiten vind je meer info op de pagina Activiteiten, onderaan die pagina vind je ook de websites van ieder van hen. Zodat je rechtstreeks contact op kunt nemen.