“Patience is not the ability to wait, but tot keep a good attitude while waiting” Boeddha

Actueel & Agenda

ALGEMEEN: Voor alle lessen en andere activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@yoga-ugchelen.nl of bel of Whatsapp naar 06-51692283. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken, dit formulier kun je vinden op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief.
VERHUUR: Het contact formulier kun je daarnaast ook gebruiken als je belangstelling hebt om de ruimte te huren. Voorwaarde hierbij is dat de activiteiten leiden tot meer (lichaams)Bewust Zijn. 

 

Actueel Nieuws; hierbij het nieuws bijgewerkt op 30 april 2024  met uitbreiding van yogavormen bij Yoga Ugchelen 

Mensen zeggen vaak dat de tijd vliegt, wat terwijl ik dit schrijf ook wel waar blijkt te zijn. Aan alles is te merken dat het nu echt lente is, met mooie lentegroene bomen. Hierbij het nieuws voor de komende maanden, met nieuws en activiteiten voor de komende maanden.  

Vanaf oktober 2023 is er een vast nieuw lesuur bijgekomen op vrijdagmiddag van 14:00 tot 14:45 uur, wat goed bevalt. Dit lesuur is bedoeld voor mensen met minder energie en/of gevoeligheid voor prikkels. Dit kan bv. komen door een burnout, longcovid, maar ook door andere oorzaken. Dit lesuur heeft de focus op ontspanning, het yoga gedeelte is 1/3 van de tijd. De les zelf duurt 45 minuten zodat er alle tijd is voor rust in de vorm van ontspanning, meditatie, adem en aandacht daarvoor. Mocht dit je aanspreken, instroom is op ieder moment mogelijk. 

Vanaf januari 2024 is een nieuwe yogavorm gestart, Vinyasa yoga door Merel Driessen, op maandagavond om 19:00 uur, haar 2e lesuur is een lesuur Yin yoga om 20:30 uur. Hier is een proefles voor geweest op maandag 22 april. Heb je hier belangstelling voor dan ben je van harte welkom. Voor meer info kun je kijken op haar website. (te vinden onder activiteiten). Merel organiseert daarnaast ook losse activiteiten, zoals XL-lessen & vrouwencirkels. 

Vanaf April/ Mei 2024 start Margreet Lammers met een les Hatha Yoga op donderdagavond. Dit lesuur volgt op het reeds bestaande lesuur Dru Yoga op die avond. Een proefles is op aanvraag. Meer info vind je op de pagina activiteiten. Daar vind je ook haar website. 

Nieuw is een samenwerking met Forest Inn, een prachtige B & B en vergader locatie, waar je in overleg ook een yogales kunt boeken, dit kan met goed weer buiten in de tuin bij Forest Inn of in de Yogastudio van Yoga Ugchelen. Deze les kan met een thema dat past bij uw bedrijf of familie bijeenkomst. Daarnaast bieden zij nog veel meer aan. Website vind je bij activiteiten. 

Bestaande Activiteiten 

Opstellingen werk op afspraak door Sarah: Eerstvolgende op 11 mei 2024
Systeem opstellingen, (familie/relaties/collega’s) worden in overleg met Sarah gepland, je kunt je opgeven als je mee wilt doen met een van de geplande opstellingen. Waarbij dit proces als zo passend bij deze tijd voelt. Een tijd waarin we mogen helen, zodat een ieder steeds meer zichzelf mag zijn door patronen uit het verleden los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor groei. Haar website vind je onder het menu bij Activiteiten. 

Yoga, wandelen en klankschalen eerstvolgende in het najaar op 12 oktober 2024 
De wandeldagen met yoga en klankschalen zijn inmiddels een goede gewoonte met een fijne samenwerking geworden.
We starten de ene keer in Ugchelen, de andere keer in Hoenderloo. We wisselen yoga en wandelen af zodat er een mooie mix ontstaat tussen wandelen en de yoga oefeningen op kruispunten, open plekken of bij een boom. Het blijft heerlijk yoga buiten, met de wind door je haren en de zon aan de hemel. Na de wandeling is er tijd voor thee/koffie met een heerlijk taartje. En de soundhealing is een mooi rustpunt aan het eind van de dag. Zodat je opgeruimd en relaxed weer naar huis gaat. Na de vorige prikken we meestal gelijk een nieuwe datum, dit is voor het komende jaar zaterdag 12 oktober 2024 van 13:30 tot 18:00 uur. Het is in het voorjaar bij Hans & Esther van Himalayan Heart, in het najaar bij Yoga Ugchelen. Beide seizoenen hebben hun eigen charme, waarbij we vanwege de mooie ruime plek bij Hans & Esther daar in het voorjaar zijn. De volgende in het najaar is op zaterdag 12 oktober.