“Patience is not the ability to wait, but tot keep a good attitude while waiting” Boeddha

 

Actueel en agenda

Algemeen: Voor alle lessen en andere activiteiten kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@yoga-ugchelen.nl of bel of Whatsapp naar 06-51692283. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken, dit formulier kun je vinden via deze link op de pagina contact. Via dit formulier kun je je ook aanmelden voor een proefles en/of de nieuwsbrief. Het contact formulier kun je daarnaast gebruiken voor het stellen van vragen, een voorstel van jouw kant of als je belangstelling hebt om de ruimte te huren. Dit is mogelijk buiten de bestaande lestijden, voor activiteiten die in lijn zijn met yoga.  Als je verder leest vind je alle data van activiteiten die naast de yogalessen voor de komende maanden gepland zijn. Dit zijn activiteiten die voor een langere periode gepland zijn, maar ook eenmalige.

Actueel Nieuws

Hierbij het nieuws bijgewerkt op 29 november 2022. 

Mensen zeggen vaak dat de tijd vliegt, wat terwijl ik dit schrijf ook wel waar blijkt te zijn. Wat je ook hieronder kunt lezen. Vorige keer schreef ik over de start van de groep rondom long covid, deze week is al weer de laatste les. 

De serie van 7 lessen + lezing rondom longcovid die op 12 oktober is gestart, heeft deze week al weer zijn laatste les. Het waren leerzame lessen voor de deelnemers, maar ook voor mij. Belangrijk onderdeel van deze lessen was vertraging, omgaan met energie, meer bewustzijn van grenzen en uitwisseling met elkaar. Waardoor er ook inzichten zijn gekomen. De volgende serie  lessen start begin 2023. Waarbij je kunt kiezen uit woensdag of vrijdag in de namiddag. Hopelijk dragen deze lessen bij aan een stukje herstel van conditie en meer balans. De lessen worden afgestemd op de deelnemers. 

Familie opstellingen, een nieuwe datum wordt in overleg met Sarah gepland, je kunt je opgeven als je mee wilt doen met een van de volgende opstellingen. Waarbij dit proces als zo passend bij deze tijd voelt. Een tijd waarin we mogen helen, zodat een ieder steeds meer zichzelf mag zijn door patronen uit het verleden los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor groei. 

Het duurt nog wel even, maar in het voorjaar is er op zaterdag 15 april weer een dag met klankschalen, wandelen en yoga, waarbij we zoveel mogelijk buiten zullen zijn. Deze keer zal dit in Ugchelen zijn, met een mooie wandeling in de buurt. Als je verwacht dat je daarbij wilt zijn dan kun je alvast de datum te noteren. 

Tevens liggen er nog wat andere plannen op tafel voor 2023, die vind je binnenkort op deze pagina.