On the go

Vanwaar “on the Go”? Dit heb ik zo gekozen omdat yoga voelt als een innerlijke reis, die een leven lang doorgaat. Yoga is als het ware
verweven met mijn leven.

De thuisbasis van Yoga on the Go is sinds april 2017 in Ugchelen, aan de Bogaardslaan 14B. Na jaren van huren op verschillende locaties is het mogen inrichten en werken in een eigen ruimte, die aanvoelt als een tweede thuis nog steeds heerlijk. Alle lessen, workshops en cursussen zijn daar, maar voor workshops of teambuilding kom ik ook graag naar uw bedrijf toe om op uw locatie voor of na werktijd een yogales of serie yogalessen te verzorgen. Waarbij u natuurlijk ook als groep welkom bent in Ugchelen. Deze mogelijkheid is er ook in het weekend met bv. een thema dat past bij uw bedrijf. De omgeving is ook mooi voor een wandeling en horeca is dichtbij aanwezig.

Naast de 4 jarige Dru Yoga opleiding (2003-2007) heb ik in 2013/2014 de 2 jarige meditatie opleiding van Dru gevolgd, waar ik de waarde van dagelijks mediteren heb leren ervaren. Tevens heb ik in oktober 2016 het 2e deel van Dru Sound opleiding afgesloten, waar ik weer veel geleerd heb over adem, klank en stemgebruik en waar we als groep ook heerlijk samen mantra’s gezongen hebben. Een mooie verdiepingscursus, waarvan ik merk dat het mij goed heeft gedaan. Van maart 2017 t/m mei 2019 in Wales de 2 jarige opleiding Dru Yoga Therapy gevolgd en dit met een diploma afgesloten. Een hele mooie opleiding in een prachtige omgeving, waarin veel disciplines zijn samen gekomen en nu meer op hun plek vallen. Het was best pittig in het Engels, maar ben zeker blij dat ik deze keuze gemaakt heb, ook omdat het nog even duurt voor deze opleiding in Nederland start. Deels heb ik de kennis uit deze opleiding al geïntegreerd in de lessen, ernaast is er de mogelijkheid voor individuele yogatherapie of in een kleine groep gericht op een specifieke conditie, bv. de rug, de overgang of slaapproblemen. Ik geef op het moment geen losse meditatielessen, wel wordt elke yoga les afgesloten met een korte meditatie. Dit mede omdat ik in de meditatie opleiding heb geleerd dat yoga de perfecte voorbereiding voor meditatie is. Maar start bij voldoende belangstelling met alle liefde de meditatie cursus/lessen weer op. Ook stel ik graag de ruimte open te om in een groep een aantal zondagen per jaar te komen mediteren in stilte. Met een korte inleiding door mij. Heb je belangstelling, geef dit dan aan.

Je kunt qua lessen kiezen uit 9 lessen per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Een van die lesuren is een stoelyoga les. Tevens is er nog ruimte voor extra lesuren overdag en in het weekend. Het is ook mogelijk de ruimte in Ugchelen van mij te huren, omdat onderverhuur is toegestaan. Kijk voor alle reguliere lessen en uitbreiding hiervan bij het menu: Lessen in Ugchelen. Op die pagina zie je de dagdelen en lesuren. Je kiest voor een vast lesuur en mag ernaast gemiste lessen inhalen in andere lesuren, dit hoeft niet in dezelfde week, wel altijd even in overleg. Dit i.v.m. met de maximale groepsgrootte.