“I cannot teach anybody anything, I can only make them think.” Socrates

Locatie:

Yoga Ugchelen
Bogaardslaan 14B
7339 AH Ugchelen

In een bedrijfsverzamelgebouw naast de pas verbouwde AH
op de 1e verdieping, vind je een ruime yogastudio die voelt als een thuis. Er is een lift aanwezig. 

Vormen van Yoga 

Dru Yoga & meditatie 

Stoelyoga 

Yin Yoga 

Een mooie combinatie van yoga vormen, waarbij er ook nog ruimte is voor een andere (yoga) bewegingsvorm. 

Yogaruimte

Rondom de tafel

Deze tafel staat in de yogaruimte, voor een kop koffie of thee na de les. Maar je bent ook welkom aan tafel voor yoga therapie/coaching, voor een astrologie legging of zomaar voor een gesprek.  Daarnaast kun je op deze foto ook goed de ruimte qua zaal inschatten. 

Overige activiteiten/verhuur 

Deze vind je op de pagina actueel 

Zoals Yin Yoga  & 
Wandelen, yoga en klankschalen  

  Maar ook Familie opstellingen, voor velen een helend proces. Al is het ook best spannend om dit aan te gaan. Een aanrader is het boek “de Fontein” 

Totaal zijn er wekelijks 9 lessen per week. Momenteel op 4 ochtenden en 4 avonden. Volgens een zomer lesrooster.  Nieuw is een lesuur Yin Yoga dat is gestart op woensdagavond 6 juli om 19:00 uur, deze lessen worden gegeven door Amanda Beelen. Je kunt je voor een proefles bij Amanda opgeven. Haar website vind je onderaan de pagina bij actueel. De Dru yogalessen en Yin yogalessen gaan beide de hele zomer door. Je kunt in de zomermaanden hier voor een aantrekkelijk bedrag aan mee doen. Van harte welkom om eens een serie van 1 van beide yoga vormen mee te maken. Amanda werkt hierbij met verschillende strippenkaarten. Ik zelf werk met een zomer abonnement. Dit kan t/m 30 september voor € 55,00. Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe leden. Tevens worden er naast de wekelijkse lessen ook andere activiteiten aangeboden. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de contactpagina. Op de overige zeven pagina’s van het menu vind je alle overige informatie over de Dru Yoga en overige activiteiten. Ook in samenwerking. Hieronder vind je het vakantie rooster dat geldt t/m 19 augustus.  

Vakantie lesrooster geldig van maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus. 

Maandagochtend      10:00 tot 11:15 uur

Maandagavond          19:45 tot 21:00 uur  

Dinsdagochtend        10:00 tot 11:15 uur

Dinsdagavond            19:00 tot 20:15 uur

Dinsdagavond            20:45 tot 22:00 uur

Woensdagochtend    10:00 tot 11:00 uur 

Woensdagavond        19:00 tot 20:00 uur   Yin   

Donderdagavond       19:45 tot 21:00 uur 

Vrijdagochtend             9:30 tot 10:45 uur

Je bent altijd van harte welkom als je een keer mee wilt doen met deze zachte vloeiende vorm van yoga/meditatie. Een vorm die mijn hart gestolen heeft vanaf ’t moment dat ik zelf op les kwam. Er is in de lessen veel afwisseling door de verschillende yogaseries, sequenties en houdingen en is tevens gericht op meer verbinding met je hart en de wijsheid die daar leeft. Veel series richten zich daarnaast op een gezonde wervelkolom en een goede houding. (core stability)  De lessen eindigen met tijd voor ontspanning en een korte meditatie. Bij Dru Yoga wordt in de les passende muziek gebruikt. Meer info over Dru Yoga vind je op de betreffende pagina van het menu. Ook kun je kijken op de website van Dru Yoga Nederland of worldwide. Dit zijn www.druyoga.nl of www.druyoga.com.

De thuisbasis van Yoga on the Go is aan de Bogaardslaan 14B, een heerlijke lichte lesruimte op de 1e verdieping, die sfeervol is ingericht. Achter het gebouw is ruime parkeergelegenheid. Ook is er een lift in het gebouw. De live yoga lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Overdag en ’s avonds. Naast de Dru yoga & Meditatie lessen is er ook 1 lesuur “Stoel Yoga” op woensdagochtend, waarbij ik stoelyoga, Dru yoga & meditatie combineer. Bij deze lessen wordt gekeken naar de mogelijkheden van de mensen die mee doen. Zodat de lessen mooi afgestemd blijven op de groep. Via het contactformulier op de website kun je jezelf op elk moment in het les seizoen opgeven voor een gratis proefles. Mocht je lessen willen volgen, maar je kunt niet op de aangegeven tijden, geef dan op het contactformulier jouw voorkeurs dag en tijd voor het volgen van lessen aan. Ernaast is er ook ruimte voor gastlessen, combi lessen en workshops. Tevens is de ruimte te huur buiten lestijden. Onder actueel vind je al het nieuws en tevens de agenda van extra activiteiten. Waarbij je ook de nieuwe Yin Yoga les vindt. 

Tarieven en afspraken voor deelname aan de lessen en het inhalen van lessen
Elke leerling geeft zich op voor een vaste lestijd/groep. Als je een les niet kan, kun je dit doorgeven via mail, WhatsApp, of door mij gewoon even te bellen. Daarbij kun je dan gelijk aangeven of je de les in wilt halen en wanneer, dan kan er in overleg een inhaal moment ingepland worden. Dit hoeft niet in dezelfde week, maar mag ook in de week ervoor of erna. De kosten voor de yogalessen zijn € 37,00 per maand (dit is exclusief 9% btw). Dit tarief is het jaarbedrag gebaseerd op 46 lessen per jaar gedeeld door 12 maanden. Een les duurt 75 minuten. Een losse les kost € 12,50. Naast eens per week yoga kun je ook kiezen voor een onbeperkt abonnement, waarbij je met alle lessen mee kan doen, voorwaarde is wel dat er voldoende plek is. De kosten voor zo’n abonnement zijn € 55,00 per maand. Op feestdagen, de week tussen kerst en oud en nieuw en de (zomer)vakantie van de docente zijn er geen reguliere lessen. Met deze 6 weken uitval is met de berekening van het maandtarief rekening gehouden. Mocht je graag op yoga willen, maar de kosten zijn een probleem, neem dan ook contact met mij op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Wat neem je zelf mee?

  • Je eigen yoga mat of een groot badlaken voor op de yoga mat.
  • Makkelijke kleding en een fleecedeken om je toe te dekken voor de ontspanning.
  • Een flesje water, zodat je tussendoor wat kunt drinken.
  • Eventueel (antislip)sokken (op blote voeten mag ook)

Alle materialen, zoals matten, kussens e.d. zijn aanwezig en kun je in de les gebruiken. Wel raad ik je aan op den duur eigen spullen te kopen, zodat je ook yoga thuis kunt beoefenen. Zeker nu is het fijn om je eigen spullen te hebben.