“I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh

Yoga Coaching

Op afspraak

Individueel

Kosten: op aanvraag
Intake + 4/5 sessies

Astrologie legging

Op afspraak

Individueel

Kosten: op aanvraag
Benodigd: geboortegegevens

 


Yoga & Klank

Met Esther van Santen

Yoga, Klank & wandelen
In het weekend + lunch
Kosten: op aanvraag
In samenwerking.

 

Bedrijven

Yoga op uw locatie

Thema
In Overleg
Kosten: op aanvraag
Dagdeel of hele dag

Yoga Coaching met als basis Yoga Therapie
Yoga Coaching is vrij nieuw, ik heb daarvoor de yoga therapie opleiding in Wales gevolgd. Het is een mooie vorm van het inzetten van yoga waarin wordt gewerkt met lichaam, geest, levensstijl en energie niveau. Ben blij met deze aanvulling op de yogalessen en de kennis die ik heb opgedaan. Ik zet die graag in om cliƫnten via yoga in de ruime zin van het woord handreikingen te doen om de weg naar herstel van balans te gaan. Yoga coaching is zeer geschikt voor individuele sessies. Deze vorm van coaching begint met het invullen van een vragenformulier, waarop een intake gesprek volgt, waarbij in overleg wordt gekeken wat er met yoga mogelijk is. Daarnaast kan het ook in therapie vorm worden ingezet voor werken met een groep. Dit gebeurt in kleine groepen met een gemeenschappelijke factor waaraan in groepsverband gewerkt gaat worden. Dit gaat dan meestal om lichamelijke klachten, zoals bv. rugklachten, slaapproblemen of overgang gerelateerd klachten. Het fijne van een groep is dat er herkenning is en dat er ook ervaringen en tips uitgewisseld kunnen worden. Mocht het nodig zijn dan kun je naast het groepsproces ook individuele coaching volgen als er meer speelt.

 

Op afspraak: horoscoop uitleggen met de astrologische kaarten van Karni Zor van “a new astrology”
Je horoscoop uitgelegd met een cirkel van kaarten, met als basis je horoscooptekening. Een mooie ervaring waarbij je horoscoop meer tot leven komt. Nodig zijn jouw geboortedatum, tijd en plaats. De werkwijze hierbij is als volgt, je geeft aan mij je geboortedatum, plaats en tijd door. Dan draai ik je horoscoop uit en leg deze in kaarten neer in de yogaruimte. Waardoor de horoscoop ook meer zichtbaar wordt in afbeeldingen. Daarbij zijn de astrologische huizen in het midden, de planeten in een cirkel daar om heen, dan de sterrenbeelden en als laatste de kosmische invloeden. Je kunt dit dan rustig op je laten inwerken en daarna geef ik uitleg. Die vaak veel herkenning geeft bij degene waar het voor is. Daarnaast is ook de mogelijkheid om een legging te doen voor een levensgebied of vraag die je hebt met een specifiek aantal kaarten.

 

Yoga & Klankschalen
Yoga & Klank is in samenwerking met Esther van Santen van Himalayan Heart. met haar mooie klankschalen uit Nepal. Het is mooi om yoga te combineren met klank, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd voor de inwendige mens. Het klankenbad van Esther geeft extra ontspanning voor of na een yogales die bij voorkeur buiten is, rondom een mooi thema. Dit werkt hartverwarmend, openend en verbindend. En brengen je tevens meer in contact met je innerlijke stilte.


Yoga ook bij uw bedrijf ?

Yoga bij bedrijven gaat in overleg. Hiervoor kan ik naar uw bedrijf toe komen, maar u bent ook zeker welkom in de yogastudio in Ugchelen. Daarbij werk ik met een thema dat in overleg samengesteld wordt. Dit kan bv. een combinatie van Dru Yoga met stoelyoga zijn, gericht op rug en schouders, een korte meditatie en een heerlijke ontspanning. Maar kan ook een les rondom een thema zijn dat speelt in uw bedrijf. Dit stel ik graag samen met u samen, zodat het aansluit bij uw wensen. Eventueel gecombineerd met creativiteit of klank. Lunch in de ruimte of dichtbij is ook mogelijk.