“Life is a balance between holding on and letting go” RUMI

 

Activiteiten van en met anderen + Websites 


Op deze pagina vind je activiteiten en lessen van degenen die ook in de ruimte werken, of met wie ik samen werk, wekelijks of incidenteel. De websites van de hierna genoemde activiteiten kun je onderaan deze pagina vinden voor meer info en contact.

Klankschalen, Yoga & Wandelen samen met Hans & Esther van Himalayan Heart 
In samenwerking met Esther & Hans van Himalayan Heart. Wij verzorgen samen een mooie inspirerende dag met Yoga, Wandelen en Klankschalen. Deze dagen vinden afwisselend plaats in Hoenderloo en Ugchelen, in Hoenderloo in de Yurt, met de mooie bossen eromheen. In Ugchelen in de Yogastudio en Het Leesten. Gedurende deze dagen is ruimte en tijd voor gesprek, koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch. We werken met een actueel thema. Deze dagen brengen naast rust en ruimte je dichter bij je kern en de stilte in jezelf.  De volgende is in het voorjaar van 2023. Daarnaast is er ook de  mogelijkheid om een combi van yoga en klankschalen als individu of groep af te spreken. Dit kan op een ochtend, middag of avond, verdere invulling in overleg. 

Familie opstellingen op zaterdagmiddag door Sarah in samenwerking met Femke  
Op zaterdag 24 september zijn de tweede 3 oefensessies gepland die Femke en Sarah begeleiden. Deze opstellingen hebben vaak een helende werking op familie patronen die vaak onbewust doorgegeven zijn. Het mooie ervan is dat als je dit in jezelf heelt dat dit doorwerkt op de hele familie lijn. De intentie is om deze middagen de komende maanden regelmatig aan te bieden. Dus geef je gerust ook op als je 24 september niet kunt. Daarbij kun je ook alvast een vraag inbrengen waar je mee wilt werken. Onderaan de pagina vind je meer informatie op de website van Sarah. De ruimte is fijn, de setting is veilig. Met warme begeleiding. Familie opstellingen blijken verrassend en helend te werken.

Proefles Tai Chi Tao op 6 oktober om 10 uur door Ursula Bouwmeester, gevolgd door serie van 10 lessen
Tai Chi Tao bestaat uit Chinese gezondheidsoefeningen. Kenmerkend zijn de vijf elementen vormen, losse Chi Kung oefeningen en loopvormen. De oefeningen worden langzaam met aandacht uitgevoerd. Het zijn ronde vloeiende bewegingen die de energiestroom in gang zetten en blokkades kunnen oplossen. De oefeningen bevorderen de gezondheid, zijn ontspannend voor lichaam en geest. Ook verbeteren ze houding, soepelheid, kracht en balans. Lichaam en geest komen beter in balans. In de lessen doen we opwarmings- en stretch oefeningen, loopmeditatie, Chi Kung oefeningen, 5 elementen vormen, en we eindigen met een meditatie, visualisatie of ontspanningsoefening. Bij voldoende belangstelling gaan we daarna van start met wekelijkse lessen, 10 lessen tot kerst voor 90 euro. 

Yin Yoga lessen op woensdagavond 19:00 uur door Amanda Beelen
Spontaan gestart in ontmoeting. Na de proeflessen in juni gaat Yin yoga de komende maanden door. Yin yoga is een vorm van yoga die zich richt op het bindweefsel van het lichaam. De houdingen worden op een passieve, meditatieve en toch intensieve manier beoefend, omdat ze een paar minuten worden aangehouden. Hiermee wordt het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd en zo geeft Yin yoga meer ruimte in het lichaam. Wil je mee doen dan ben je welkom voor een proefles. 

16/10 Reis door je chakra’s zondagochtend 9:30 uur door Christa Bruining
In 10 bijeenkomsten neem ik je mee op reis langs alle chakra’s. Een reis waarin je weer in contact komt met jezelf en waarin we op een zachte manier blokkades gaan verminderen of opheffen. Als dit gebeurt gaat jouw levens energie weer vrijelijk stromen en wordt jij, je meer bewust van jouw innerlijke kracht en schoonheid. Je herkent makkelijker de mooie vrouw die je al bent. We gaan dit doen door middel van meditatie, dans, verschillende vormen van expressie, in de veilige bedding van vrouwen onder elkaar Ook delen we met elkaar wat we op onze reis tegenkomen en zullen we elkaar hierin steunen en spiegelen. Wil je meedoen of meer informatie? Volg dan de link naar haar website onderaan de pagina.  

Websites gelinkt aan het bovenstaande 
Hieronder vind je de link naar de websites van de hierboven genoemde activiteiten. de moeite waard om te bezoeken!

Esther van Santen Sarah Lampe-Borgonjen Ursula Bouwmeester Amanda Beelen Christa Bruining