“Life is a balance between holding on and letting go” RUMI

 

Activiteiten van en met anderen + Websites 


Op deze pagina vind je activiteiten en lessen van degenen die ook in de ruimte werken, of met wie ik samen werk, wekelijks of incidenteel. De websites van de hierna genoemde activiteiten kun je onderaan deze pagina vinden voor meer info en contact.

Klankschalen, Yoga & Wandelen samen met Hans & Esther van Himalayan Heart 
In samenwerking met Esther & Hans van Himalayan Heart. Wij verzorgen samen een mooie inspirerende dag met Yoga, Wandelen en Klankschalen. Deze dagen vinden afwisselend plaats in Hoenderloo en Ugchelen, in Hoenderloo in de Yurt, met de mooie bossen eromheen. In Ugchelen in de Yogastudio en Het Leesten. Gedurende deze dagen is ruimte en tijd voor gesprek, koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch. We werken met een actueel thema. Deze dagen brengen naast rust en ruimte je dichter bij je kern en de stilte in jezelf. De eerstvolgende is in het najaar van 2023 in Hoenderloo. Daarnaast is er ook de  mogelijkheid om een combi van yoga en klankschalen als individu of groep af te spreken. Dit kan op een ochtend, middag of avond, verdere invulling in overleg. 

Familie opstellingen door Sarah 
Deze opstellingen hebben vaak een helende werking op familie patronen die vaak onbewust doorgegeven zijn. Het mooie ervan is dat als je dit in jezelf heelt dat dit doorwerkt op de hele familie lijn. De intentie is om deze ochtenden/middagen de komende maanden regelmatig aan te bieden. Dus geef je gerust op. Daarbij kun je ook alvast een vraag inbrengen waar je mee wilt werken. Onderaan de pagina vind je meer informatie op de website van Sarah. De ruimte is fijn, de setting is veilig. Met warme begeleiding. Familie opstellingen blijken verrassend en helend te werken. 

Yin Yoga lessen op woensdagavond om 19:00 uur + 20:45 uur door Amanda Beelen
Gestart met een spontane ontmoeting. Na de goed ontvangen proeflessen in juni 2022 is dit inmiddels gegroeid van 1 lesuur naar 2 lesuren Yin yoga op woensdagavond. Met de intentie om dit in de toekomst verder uit te breiden. Yin yoga is een vorm van yoga die zich richt op het bindweefsel van het lichaam. De houdingen worden op een passieve, meditatieve en toch intensieve manier beoefend, omdat ze een paar minuten worden aangehouden. Hiermee wordt het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd. Dit geeft ruimte om te verzachten, of zoals Amanda het ook wel noemt, te smelten. Op die manier geeft Yin yoga meer ruimte in het lichaam. Wil je mee doen dan ben je welkom voor een proefles. Het 1e lesuur is vol, in het tweede is nog ruimte. 

 

Websites gelinkt aan het bovenstaande 
Hieronder vind je de link naar de websites van de hierboven genoemde activiteiten. de moeite waard om te bezoeken!

Esther van Santen Sarah Lampe-Borgonjen Amanda Beelen